Japonská kuchyně

Základními ingrediencemi japonské kuchyně jsou rýže, zelenina a ryby. Japonské pokrmy jsou pro Evropany oblíbeny pro svoji nezaměnitelnou chuť, která se v běžné gastronomii vyskytuje ojediněle. Některé pokrmy se tepelně upravují, nejčastěji vařením, dušením či smažením. Jídlo se dochucuje různými druhy dochucovadel (zázvor, wasabi, sójová omáčka). Jako příloha se nejčastěji používá japonská rýže. Chuť u japonských jídel je převážně sladká.

Každý den je v nabídce jedno japonské jídlo

Všech 15 japonských jídel vaříme pouze z originálních surovin

1 TON KATSU / 豚カツ
2 SUDORI / 溶接機
3 MENCHI KARI / メンチカレー
4 GYUDON / 牛丼
5 TORI KARAAGE / 鶏の空揚げ
6 TORI KATSU / 鶏カツ
7 OMURAISU / オムライス
8 KATSU KARI / カツカレー
9 YAKI UDON / 焼きうどん
10 MABO NASU / マボ那須
11 CHICKEN NANBAN / チキン南蛮
12 KUSHI KATSU / 串カツ
13 KARE RAISU / カレーライス
14 TORI NEGI UDON / ネギトーラスうどん
15 TARA KATSU /タラカツ