Japonská kuchyně

Základními ingrediencemi japonské kuchyně jsou rýže, zelenina a ryby. Japonské pokrmy jsou pro Evropany oblíbeny pro svoji nezaměnitelnou chuť, která se v běžné gastronomii vyskytuje ojediněle. Některé pokrmy se tepelně upravují, nejčastěji vařením, dušením či smažením. Jídlo se dochucuje různými druhy dochucovadel (zázvor, wasabi, sójová omáčka). Jako příloha se nejčastěji používá japonská rýže. Chuť u japonských jídel je převážně sladká.

Každý den je v nabídce jedno japonské jídlo

Všech 15 japonských jídel vaříme pouze z originálních surovin

1 TON KATSU / 豚カツ
2 TERIYAKI CHICKEN WITH VEGETABLES / 野菜付き鳥照焼
3 MENCHI KARI / メンチカレー
4 BAOZI / バオジ
5 TORI KARAAGE / 鶏の空揚げ
6 TORI KATSU / 鶏カツ
7 OMUSOBA / オームそば
8 KATSU KARI / カツカレー
9 BUTA SCHOGAYAKI  GINGER PORK / 豚の生姜焼き
10 HAYASHI RAISU / ハヤシライス
11 CHICKEN NANBAN / チキン南蛮
12 KOREAN HONEY BUTTER FRIED CHICKEN
13 KARE RAISU / カレーライス
14 YAKI UDON / 焼きうどん
15 TARA KATSU /タラカツ